EddyRasi Rohkeasti eteenpäin.

Sananen rohkeudesta ja hienosta yhteishengestä.

Haluan ensimmäisen blogi-kirjoitukseni myötä avata hieman ajatuksiani toiminnastani kansallisen etumme lähtökohdista sekä siitä kuinka yhteisöllisyys on tae turvallisen länsimaisen kotimaamme Suomen tulevaisuudesta. Alunperin julkaisin tekstini facebookissa ja nyt haluan laajentaa sekä jakaa näkökulmiani myös muiden alustojen kautta.

Eilen lauantaina 4.3.2017 olimme Kotkan Perussuomalaisten kanssa torilla jakamassa muutosta ja rohkeutta koko torikansalle. Viime kesänä alkaneesta jäsenyydestäni lähtien olen tavannut ja tutustunut paljon uusiin hienoihin ihmisiin. Niin lauantaina, kuten jo aikaisemmin yhteisissä tapahtumissamme, olen nähnyt sekä suorastaan häkeltynyt, kuinka mahdottoman hienosta ja tiiviistä yhteisöstä meillä Kotkan Perussuomalaisissa onkaan kyse. Jokainen meistä olemme omanlaisiamme, ikäisiä, näköisiä ja kokoisia, ja heijastamme mielipiteitämme niinkuin ne elämässämme näemme ja koemme.

Suurin asia mikä meitä yhteisönä yhdistää ja kasvattaa on rohkeus. Rohkeus siitä, että olemme uskaltautuneet astua muutospuolueen riveihin, tekemään ja ajamaan muutosta Suomen sekä Kotkan kansallisenedun aikaansaamiseksi yhteiskuntaamme, jota kaikki muut valtapuolueet pelkäävät kaikesta ryönästä ja ennakkoluuloista päätellen. 
Vain me itse tiedämme, keitä olemme ja kuinka ajattelemme, sitä eivät muut voi tehdä!! 

Tätä rohkeutta soisin jokaiselle suomalaiselle ja ennenkaikkea, jokaiselle pohdiskeltavaksi, mihin suuntaan haluamme rakkaan isänmaamme Suomen tulevaisuudessa viedä? Sitä ei kukaan muu voi tehdä meidän puolestamme, vaan meidän on rohkeasti ottaman ohjaksistamme itse kiinni ja tuettava kansallisten etujemme toteutumista muuttuvassa maailmassa. 

Siksi onkin tärkeää jatkaa taistelua ja puolustaa juuri niitä tärkeiksi kokemiamme arvoja sekä niitä ihmisiä, jotka ovat asioista kanssamme samaa mieltä ja uskovat äänensä meille, jotta voisimme pyrkiä ajamaan sekä tukemaan ihmisten tärkeinä pitämiään asioita valtuustoissa.
Näiden tärkeiden yhteisien arvojemme puolustaminen, ei katso ihmisten ulkoisiin piirteisiin, vaan on valmis puolustamaan kaikkia, jotka ovat valmiita rohkeasti astumaan sille epämukavuus alueelle, jonne kukaan muu ei välttämättä uskaltaisi yksin astua, yhteisen edun nimissä.

Ketju on yhtä vahva, kuin sen heikoin lenkki, mutta yhteisöllisenä ryhmänä Suomi ja suomalaiset voimme aina vahvistaa toinen toisiamme.
Muutos ei ole, eikä koskaan tule olemaan helppoa, mutta helpottaa, kun ympärillä on hienoja ja rohkeita ihmisiä. 
Juuri se tekee meistä kaikista vahvoja.

Kiitos.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat